Noutati

Noutati din domeniul Chirurgiei obezitatii

SAVE THE DAY 5.12.2017

Obesity Day 2017: 11 octombrie

Obesity Day 2017: 11 octombrie

http://www.obesityday.worldobesity.org/world-obesity-day-2017
L’OBESITÀ E I SUOI PERCORSI DI CURA

Obesity Day 12 Noiembrie 2016

PROGRAMMA DELLA MANIFESTAZIONE Sabato 12 Novembre 2016 Auditorium F. Faggiana Polo didattico-assistenziale Facoltà di Farmacia e Medicina Dipartimento di Scienze medico-chirurgiche e biotecnologie - Sapienza Università di Roma - c/o ICOT - Via F. Faggiana, 1668 - Latina INGRESSO GRATUITO È possibile prenotarsi fino ad esaurimento posti su

Alimentația Omului Modern

   Tot mai multe studii medicale certifica legatura stransa dintre alimentatia omului modern, obezitate si diferite afectiuni, dar si modul in care acesti trei parametri se influenteaza si conditioneaza reciproc. Obezitatea a devenit in ultimele decenii o pandemie si a creat, astfel, premisele unei schimbari in modul de perceptie a rolului alimentatiei zilnice in ceea ce, generic, numim SANATATE.
Stil de viata nu dieta - Valentin Vasile

stildeviatanudieta.ro

Ce spun altii despre carte “Abordarea științifică, pasiunea lui pentru sport și pentru felul în care se poate modela o persoană printr-un program de exerciții și o alimentație corespunzătoare, m-au convins și mi-au schimbat stilul de viață. A reușit ceea ce nimeni nu a putut înainte, deoarece sunt extreme de încăpățânată și ies cu greu din zona mea de confort, iar sportul nu a fost niciodată o prioritate pentru mine, fiind orientate exclusive către domeniile creative.

Chirurgia metabolica pentru pacientul cu diabet tip 2

S-a demonstrat deja de ani buni prin studii importante si rezultate clinice exceptionale ca chirurgia metabolica poate trata diabetul de tip 2 (alimentar)  la circa 80% din pacienti, cu remisia completa a bolii, intreruperea tratamentului antidiabetic, imbunatatirea tuturor parametrilor metabolici si imbunatatirea sau cura completa a complicatiilor diabetului (renale, retina, vasculare etc.).
spatz primul balon ajustabil

NOU! HOT TOPIC! PRIMUL BALON AJUSTABIL!

Acelasi tratament endoscopic, fara operatie, dar balonul se mentine un an, cu 6 luni mai mult si se poate calibra in functie de toleranta si capacitatea de colaborare a pacientului! Mai multe informatii pe www.spatzmedical.com
Gastric Sleeve vs Gastric Band

Gastric Sleeve vs Gastric Band

          Operatia bariatrica Gastric Sleeve Gastric Band Scaderea ponderala
http://www.europeanobesityday.eu

Ziua Europeana Impotriva Obezitatii (ZEIO)

Site-ul nostru sustine campania de informare a implicatiilor obezitatii. Obezitatea este una dintre problemele cele mai provocative ale secolului 21, fiind de fapt boala acestui secol. Epidemia a cuprins Europa si nimic din ceea ce se face nu este de ajuns. Dietele, exercitiile fizice, tratamentele nu sunt suficiente, iar chirurgia bariatrica este din pacate accesibila doar la 1% din pacientii eligibili pentru operatie.

SIMPOZIONUL “TRATAMENTUL MULTIDISCIPLINAR AL EPIDEMIEI OBEZITĂȚII. CHIRURGIA OBEZITĂȚII”.

Sub egida Asociației din România de Chirurgie Bariatrică și Tratament Complex al Obezității Spitalul Monza - Centru Cardiovascular impreuna cu dr Cristian Boru au organizat în data de 21 Noiembrie 2012 simpozionul legat de evaluarea şi tratamentul multidisciplinar (medicină de familie, medicină internă, endocrinologie, psihologie, chirurgie bariatrică). Simpozionul a beneficiat de participarea unor specialişti in domeniu: Prof. Dr. M. Cinteza, Prof. Dr. E. Bratucu, Prof. Dr. N. Iordache, Dr.

Pagini